Københavns hyggeligste badmintonklub

I Amager ABC er der plads til spillere i alle aldre, til dem der er superdygtige og til dem der mest er her for hyggen

En hal kun til badminton

Voksne spillere kan enten spille på hold, eller leje en bane sammen med andre medlemmer. Hallen er kun til badminton, så der er gode muligheder for spil hele ugen

Traditioner

Vi har helt nye spillere og spillere, der har været her i mange år. Hvert år fejrer vi flere 25 og 50 års jubilæer

Bay's Corner - rammen om klublivet

I Bay's Corner kan man nyde en sodavand eller en øl efter kampen. Du kan også få dagens ret, en burger eller en sandwich og slappe af med et slag dart

Støt vores sponsorer - de støtter dig

Husk også!

Bay's Corner. Alle hverdage fra kl. 17-23 kan I nyde en øl, vand eller dagens ret.

Kontoret har telefontid alle hverdage 9:30-15:30

Indendørs sko. Der skal stå 'non-marking' på farvede skosåler

Halv pris på baneleje fredag efter kl. 19 og hver dag efter kl. 22. Kontakt Martin

Forretningsfører Helle Sjørring træffes på Kontoret i ABC torsdage kl. 13:30 til 14:30 til vejledning af kontingentbetaling via badmintonpeople.

Kamptider. Se aktivitetsoversigt. Spilletider og resultater opdateres på badmintonpeople.

Ledige baner. Seneste baneoversigt

Indmeldelse. Udfyld skemaet her

Kontingentbetaling. Se mere her

Nyheder

Alle veteraner som vi har mailadressen på, vil modtage et spændende nyhedsbrev søndag den 27. juli. Her vil der være info om den kommende sæson, både hold og træningsmæssigt..
Så kig i din mailbox og hvis vi ikke har din mail, så send den til veteranformanden jorgen@bunder.dk, så vil jeg sørge for at du kommer med, både med dette infobrev, men også fremtidige.

SOMMERLUKKET I ABC: ABC holder sommerlukket fra fredag d. 4. juli til og med søndag d. 3. august. RIGTIG GOD SOMMER.

Portene til gården er lukket. Koden er1234. Tast koden og tryk derefter på 'klokke tasten'. Man kan kun komme ind via porten i Markmandsgade.

er Amagermesterskaberne blevet spillet færdigt. Resultaterne kan ses her.

Sommercamp: Der er stadig pladser til ABC's sommercamp. Sidste tilmelding er 1. August. Invitationen kan ses her.

Miniton: ABC åbner fra næste sæson af, op for et minitonhold. Miniton er badminton for børn i alderen 4-7, ledsaget af en forælder. Invitationen ses her.

ABC er tilbage i Danmarksserien. ABC's 1. hold vandt 9-4 over Dragør i den afgørende udekamp om oprykning. Læs mere her

Indmelding: Indmelding i klubben skal fremover foregå via hjemmesiden, for ungdomspillere efter aftale med ungdomstræner og for andre spillere efter aftale med halinspektøren.

Støt vores sponsorer - de støtter dig!

Amager Badminton Club | Markmandsgade 8, 2300 København S.  | Tlf.: 3295 5002 | mail@amagerbadmintonclub.dk