Københavns hyggeligste badmintonklub

I Amager ABC er der plads til spillere i alle aldre, til dem der er superdygtige og til dem der mest er her for hyggen

En hal kun til badminton

Voksne spillere kan enten spille på hold, eller leje en bane sammen med andre medlemmer. Hallen er kun til badminton, så der er gode muligheder for spil hele ugen

Traditioner

Vi har helt nye spillere og spillere, der har været her i mange år. Hvert år fejrer vi flere 25 og 50 års jubilæer

Bay's Corner - rammen om klublivet

I Bay's Corner kan man nyde en sodavand eller en øl efter kampen. Du kan også få dagens ret, en burger eller en sandwich og slappe af med et slag dart

Støt vores sponsorer - de støtter dig

Husk også!

Bay's Corner. Alle hverdage fra kl. 17-23 kan I nyde en øl, vand eller dagens ret til yderst rimelige priser.

Kontoret har telefontid alle hverdage 11-17:15

Indendørs sko. Der skal stå 'non-marking' på farvede skosåler

Halv pris på baneleje mandag og onsdag efter kl. 22. Kontakt Kirsten

Forretningsfører Helle Sjørring træffes på Kontoret i ABC torsdage kl. 13:30 til 14:30 til vejledning af kontingentbetaling via badmintonpeople.

Kamptider. Se aktivitetsoversigt. Spilletider og resultater opdateres på badmintonpeople.

Ledige baner. Seneste baneoversigt
Indmeldelse. Udfyld skemaet her

Kontingentbetaling. Se mere her

Glemmekassen:

Kassen vil blive tømt den 1. oktober og effekter vil blive kørt væk. Tjek derfor inden om der ligger nogle af dine ting i kassen nede i hallen.

Nyheder

Portene til gården er lukket. Koden oplyses ved mail til Kirsten. Tast koden og tryk derefter på 'klokke tasten'. Man kan kun komme ind via porten i Markmandsgade.

C-træning: Er du mellem 18 og 40 år og har du tidligere spillet badminton, men holdt en længere pause, har vi plads til dig på vores C-træning onsdag 19.30-20.30 og fredag 19.00-20.30. Kontakt SEU-formanden.

Miniton: ABC har i denne sæson åbnet op for et minitonhold. Miniton er badminton for børn i alderen 4-7, ledsaget af en forælder. Invitationen ses her.

Indmelding: Indmelding i klubben skal fremover foregå via hjemmesiden, for ungdomspillere efter aftale med ungdomstræner og for andre spillere efter aftale med halinspektøren.

Støt vores sponsorer - de støtter dig!

Amager Badminton Club | Markmandsgade 8, 2300 København S.  | Tlf.: 3295 5002 | mail@amagerbadmintonclub.dk