Årets Ungdomsklub 2015

ABC blev i år kåret til Årets Ungdomsklub af DGI. Det skyldes især vores team af dedikerede ungdomstrænere.
Klik på billedet for at læse mere

En hal kun til badminton

Voksne spillere kan enten spille på hold, eller leje en bane sammen med andre medlemmer. Hallen er kun til badminton, så der er gode muligheder for spil hele ugen

Traditioner

Vi har helt nye spillere og spillere, der har været her i mange år. Hvert år fejrer vi flere 25 og 50 års jubilæer

Tuborgfondet støtter klubben

Takket være Tuborgfondet har ABC fået nye dommerstole i 2015

OBS! Nye priser på baneleje fra august 2016. Læs besked fra bestyrelsen.

Bestyrelsen har sendt vedtægtsændringer i høring frem til 1. marts 2016. Læs beskrivelse og selve forslaget her.

Pga. vinterferie er al ungdomstræning aflyst i uge 7 (15-21. februar)

Se den opdaterede plan over turneringskampe og andre aktiviteter for 2015/16

Theis Nygaard er den nye restauratør i ABCafé. Kom ned og besøg ham efter træning.

Du må ikke anvende sko, der har været brugt udendørs,  og der skal stå 'non-marking'farvede skosåler.

Spilletider og resultater opdateres på

Køb ABCs klubtøj.

Tilmeld dit kontingent betalingsservice
Kreditor nr. 03970205 – debitorgruppe: 0001 – kundenr. : 7 cifret medlemsnummer (står på din opkrævning eller oplyses ved henvendelse på kontoret)

Kalender for ABC-Hal og café

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Meyers Køkken  Li-ning  Li-ning

Amager Badminton Club | Markmandsgade 8, 2300 København S.  | Tlf.: 3295 5002 | mail@amagerbadmintonclub.dk